Syyskeilailuja

Koronatilanteen helpotettua hiukan ovat keilahallit olleet kesän auki ja kilpakeilailukin on pyörinyt jollakin tavalla. Toivotaan, että ei tapahdu mullistavaa muutosta huonompaan suuntaa ja niin harraste- kuin kilpakeilailukin saadaan elpymään.

Meillä Rojjaaksella on menossa Rauhalahti Bowlingissa helmikuussa alkanut ja maaliskuussa kesken jäänyt erikoiskisa, joka huipentuu finaaliin viikon kuluttua. Rojjaas ranking jatkuu myös keväällä kesken jäätyään vielä kolmella kierroksella, joista yksi on parhaillaan Rauhalahdessa menossa ja kaksi viimeistä keilataan sitten loka-marraskuussa Kuopion Keilahallissa. Turinoita on myös jatkettu kevään pohjalta jo kaksi kierrosta ja potti kasvaa vielä mukavasti marraskuun finaaleihin.

Loka-marraskuussa 5.10 - 15.11 olemme järjestämässä toimintasuunnitelmamme mukaisesti Rojjaas syyserikoisen Kuopion Keilahallissa. Siihen kisaan olisi hyvä saada muutama yhteistyökumppani mukaan. Koettakaahan miettiä löytyisikö sellaisia.

Kuopion Keilailuliiton toiminnassa on tapahtumassa syksyn myötä muutoksia. Liiton kokouksessa johtokunnan erovuoroisten jäsenten tilalle ei ollut tunkua ja liiton kokouksen jatkokokouksessa seurojen puheenjohtajat lähes yksimielisesti hyväksyivät sääntömuutoksen, jonka mukaan johtokunta koostuu seurojen puheenjohtajista (tällä hetkellä 10). Meiltä pois liiton toiminnasta jäivät pitkään mukana olleet Keijo Kekäläinen ja Risto Kyttä. Toinen merkittävä muutos, mille luotiin edellytykset KKL:n sääntömuutoksella, on toiminnanjohtajan etsiminen pyörittämään ja kehittämään toimintaa. Tällä hetkellä näyttää siltä, että tämäkin asia etenee, kun viime viikolla jututettavana ollut Marko Kurikka on lupautunut tehtävään. Marko keilasi vuosi-pari sitten melko aktiivisesti edustaen viimeksi Tiimiä, mutta joutui lopettamaan selkävaivojen vuoksi. Marko tarvitsee varmasti aluksi kovasti apuja asioissa kärryille päästäkseen myös Keijolta ja Ristolta. Aika näyttää miten kuviot ja työnjako toiminnanjohtajan ja johtokunnan välillä kehittyy.

Veteraanien valtakunnansarjat pyörähtävät käyntiin 15.10, jolloin ykkösemme keilaa viisi peliä Talissa ja kakkosemme kuusi peliä Rauhalahdessa. Koronan vaikutusta on se, että pelit pelataan kolmella pelaajalla. Paikallissarjat alkavat myös aikanaan lokakuussa.

Hyvää syksyä ja onnistuneita keilailuhetkiä!

Hannu Rissanen, pj

ps. Ja muistakaahan tulla seuran kokoukseen, joka on siis ke 16.9. klo 17.30 Vanulan Seurantalolla Hiltulanlahdessa.