Pukkia odotellessa

Varsin kummallinen vuosi 2020 ja keilailukauden 2020–21 ensimmäinen puolisko alkaa olla lopuillaan ja on kohta aika rauhoittua Joulun viettoon pienin porukoin ilman perinteisiä kauniimpia joululauluja ja virtuaalipukkien vieraillessa kodeissa. Kaikki tuntuu jotenkin niin kummalliselta ja uskomattomalta.

Syksyn keilailut saatiin kuitenkin pakettiin lähes suunnitelmien mukaisesti. Muutamat sarjapelit tosin siirtyivät vuodenvaihteen yli, mutta toivottavasti tilanne uuden vuoden tullen helpottaa sitten, että päästään taas ”normaaliin” rytmiin.

Meillä Rojjaaksessa tilanne on mielestäni olosuhteet huomioon ottaen ihan hyvällä mallilla. Olemme menestyneet sarjapeleissä kohtalaisen hyvin ja omat rankingit ja turinat saatiin pelattua loppuun osallistumisen olleessa todella aktiivista. Seuran talous on myös pienen kulukuurin myötä saatu vakautettua. Kiitos siitä kuluu osaltaan onnistuneille talkoille, omista erikoiskisoista saaduille tuotoille sekä tietenkin myös hyville yhteistyökumppaneille.

Itselle keilailu on syksyn edetessä myös antanut joitakin onnistumisen elämyksiä. Koronan aiheuttama lockdown osui minulle sopivaan aikaan takareiteni revähdettyä helmikuun lopulla. Se antoi reilusti aikaa koipeni kuntouttamiseen. Nyt kun vielä olen saanut olkapääni lähes kivuttomaksi, on keskiarvoni lähtenyt mukavaan nousuun oltuaan keväällä pohjalukemissa. Toivottavasti hyvä vire jatkuu vaikkapa  kevään turinoissa - varokaa!

On tullut aika toivottaa teille kaikille seuran jäsenille,

Hyvää Joulua ja menestyksekästä keilailuvuotta 2021.

Hannu Rissanen, pj